Search

‘Beauty Routine En Ervaringen Van Maren Kohte’

Geschreven door
Elyane
beauty routine
Wij van Mineral Skin Cosmetics, zijn erg trots op onze producten. Maar uiteraard zijn we ook erg benieuwd naar de mening van onze klanten, de uiteindelijke echte ervaringsdeskundige. En daarom vragen wij iedere maand de ervaring en beauty routine van beautyproducten aan een van onze klanten!

Inhoud - ‘Beauty Routine En Ervaringen Van Maren Kohte’

beauty routine

Deze week Maren Kohte (25 Jaar). Een maatschappelijkwerkster in hartje Amsterdam.

Als Maatschappelijk werkster in een roerige stad komt Maren vaak in aanmerking met drukke en stressvolle periodes. Dit tekende zich ook in haar gezicht.

Een beetje ontspanning kan Maren dus wel gebruiken op z’n tijd. Niet alleen psychisch maar ook voor haar onrustige huid. Dit heeft Maren gevonden in het wekelijkse gebruik van het VIE DE SEL masker van minerale klei!

Interview

Hoe ziet je beautyroutine eruit?

”Ik draag geen make-up. Soms een mascaraatje, maar dat is het dan ook. Ik ben dus veel sneller klaar (denk ik?), dan andere. Na het douchen in de ochtend, doe ik altijd een crème op. En dan ben ik eigelijk zo goed als klaar met mijn beautyroutine.”

”In de avond was ik altijd mijn gezicht met een cleanser en smeer daarna een nachtcrème op. ”

”En 1 keer in de week, meestal vrijdag avond, smeer ik een klei masker van VIE DE SEL op.”

beauty routine

Wat voor een huidtype heb je?

”Ik heb een hele vettige huid. Ik heb snel last van acne en onzuiverheden. En hoe gek het ook klinkt, na een stressvolle week of weinig slaap, zijn deze onzuiverheden al helemaal niet meer te houden. Ook heb ik snel last van een glimmend voorhoofd. Zodra het een beetje warmer wordt, mag ik mijn pads tevoorschijn toveren om m’n voorhoofd te deppen.”

Wat is de geschiedenis van jouw gezichtsmasker gebruik?

”Mijn geschiedenis met maskers is niet echt heel breed of groot. Ik heb uiteraard wel is met vriendinnen een meiden avond gehad, waar voor het idee altijd verschillende maskertjes bij hoorde. Om eerlijk te zijn vond ik het niet eens heel fijn die maskers. Het bleef overal kleven en zitten en eigelijk was het helemaal niet een aangenaam gevoel. Vooral het trekkerige gevoel als je het masker had afgespoeld, vond ik altijd naar.”

”Ik denk dat bij een vrouwenavond maskers horen door de associatie met ontspanning. Die combinatie ben ik pas gaan begrijpen toen ik het VIE DE SEL masker ging gebruiken.”

beauty routine

Hoe ben jij bij het klei masker van Vie De Sel terrecht gekomen?

”Ik begon steeds meer last te krijgen van mijn acne. Ik ben 25, dus je zou denken dat dat op een gegeven moment wel minder wordt. Maar ik heb nog steeds in stressvolle periodes dat mijn huid erger wordt. Ik ben ervan overtuigd dat je psyche verbonden is met het fysieke. Ik geloof dus echt dat je huid meteen reageert op stress. Ik moet daar wel aan toevoegen dat de mondkapjes ook niet een heel groot succes zijn voor mijn acne.”

”Enfin, lang verhaal kort, ik heb toen met een collega na werk een welbekende vrouwenavond ingepland. Zij had dit masker, en heb me (gelukkig maar) over laten halen die te proberen. En eerlijk is eerlijk, het is nu mijn favoriete momentje van de week. Maskers en ontspanning, die associatie snap ik nu!”

Wat vind je het belangrijkste aan een beauty-product?

”Ik vind het allerbelangrijkste dat een beauty product helpt tegen je desbetreffende huidprobleem. Het moet wel effect hebben. En natuurlijk kan het psychisch een effect hebben, maar het oog moet ook wat zien hè, haha! Secundair, maar wel belangrijk, is een lekkere geur.”

Vind je dat de producten van VIE DE SEL dit waarmaken?

”Ik ken zelf alleen maar het klei masker en die bevalt mij erg goed. Mijn Acne en onzuiverheden worden echt een stuk minder. Wat ik ook echt heel fijn vind, is dat m’n gezicht zo ontzettend lekker zacht en flexibel aanvoelt na het gebruik van het masker. Ook vind ik de structuur fijn en lekker smeren. Dus ja, ik vind dat tot nu toe, VIE DE SEL dit waarmaakt!”


Wat vind je van de geur van de producten van VIE DE SEL?

”De geur is heel lekker. Het doet mij wel een beetje denken aan babyzalf, maar dat vind ik persoonlijk heel erg lekker. En ik weet niet of ik die vergelijking leg door de kleur en structuur of omdat de minerale klei ook echt zo ruikt. Maar ik vind het een aangename geur!”

Als jij het Minerale kleimasker van VIE DE SEL een cijfer mocht geven, wat zou dat dan zijn en waarom?

”Op basis van mijn ervaringen van gezichtsmaskers toen ik jonger was, een 9,5. Maar een eerlijker antwoord zou ik pas kunnen geven als ik meer maskers zou uitproberen. Aan de andere kant ben ik zo tevreden over dit masker, dat ik niet de behoefte heb om dat onderzoek te gaan doen. Daarom geen 10 maar een 9,5, omdat ik super tevreden ben maar ook niet verder ben gaan onderzoeken!”

Volg VIE DE SEL ook op Instagram: Vie_de_sel_nl

Gerelateerde producten

Het beste resultaat wordt altijd behaald door professionele behandelingen te combineren met passende thuisverzorging. 

Dit vind je vast ook leuk

(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (1)
5 Redenen waarom Vitamine E een Must is in je Skincare Routine
Facebook-cover 851x315 px (1)
Meet the team!
Facebook-evenementencover 1920x1080 px (1)
'Wanneer beginnen met anti-aging producten?'
Facebook-cover 851x315 px
Meet the team!
TEXTURE-INSTA-1
Texture- een nieuwe behandeling tegen wallen en rimpels en vóór een natuurlijke glow
Tijdlijn 1280x720 px
"De Kracht van Camu Camu in Skin Care"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *