Blog

Nieuwste

Blogs

Anti-Aging Product of the Year

3D Eye Cream – Anti Aging product of the year – AWARD

De 3|D Eye Power Cream heeft een prestigieuze prijs in de wacht gesleept. In de MyFaceMyBody Global Aesthetic Awards nam GIGI het op tegen kandidaten van over de hele wereld en werd bekroond met de award: Anti-aging Product of the Year

‘Afscheid interview Hetty!’

Na 24 jaar trouwe dienst, moeten wij jammer genoeg afscheid nemen van onze lieve Hetty! Wij wensen haar al het goeds toe en kijken terug op fijne jaren samen! Nog 1 keer de hoogtepunten van Hetty van haar afgelopen jaren bij Mineral Skin Cosmetics!

”5 voordelen van een sheetmasker!”

De gezichtsmaskers met leuke kleurtjes en structuren, zijn onderdeel geworden van ultieme meidenavond en de perfecte daarbij horende Instagram foto. Dat is leuk natuurlijk, maar de sheetmaskers zijn minstens zo fijn en effectief! Het fijne van een sheetmasker is dat je letterlijk even kan verdwijnen onder je masker en je kan overgeven aan pure ontspanning. Maar dat is niet het enige voordeel van een sheetmasker, en daarom 5 voordelen van een sheetmasker!

Hoe gebruik je een cleanser? Stappenplan

Een cleanser gebruiken, hoe moeilijk kan het zijn? Toch is het belangrijk een cleanser op de juiste manier te gebruiken om het beste uit je product te halen. Het zit hem in de kleine handelingen die ervoor kunnen zorgen dat je optimaal resultaat haalt uit je product! En een juist stappenplan kan je hierbij helpen.

Huid en zwangerschap

Zwangerschap en huidverandering Tijdens de zwangerschap veranderd er een hoop aan je lichaam, zowel van binnen als van buiten! De huid is, zoals je weet, het grootste en meest zichtbare...

TOP 4 redenen waarom SPF noodzakelijk is om te gebruiken!

Deze zomer hebben we veel tropische temperaturen gehad. En daarmee dus ook veel zon! En guess what?! De aankomende dagen kunnen we weer veel zon verwachten. Genieten natuurlijk, MAAR dat betekend ook extra goed op je huid letten. En wat rijmt er op skincare routine in de zon? Juist ja, SPF! Top 4 redenen waarom SPF noodzakelijk is om te gebruiken met deze tropische dagen!
Vitamine E

Waarom vitamine E essentieel is voor de zomermaanden (4 redenen)

Een gave en gladde huid staat hoog op het verlanglijstje van schoonheidswensen. Naarmate we ouder worden vertoont onze huid echter onvermijdelijk de sporen van het dagelijkse leven, in de vorm van rimpels, littekens en andere huidbeschadigingen. Voor het op een effectieve én snelle manier herstellen van huidbeschadigingen zoals littekens of UV-schade door de zon en als krachtige antioxidant, is Vitamine E een belangrijke huidvitamine die je huid weer glad, gaaf en jeugdig voor de dag laat komen.

7 huidtips voor de zomer

De afgelopen tijd hebben we al mogen genieten van zomerse temperaturen en voor veel mensen begint binnenkort misschien wel de vakantie. Dit betekent natuurlijk volop genieten, maar dit brengt ook airco's, felle zonnestralen en droogte met zich mee. Laten deze factoren nou net heel slecht voor de huid zijn. Het is hierom extra belangrijk om in deze periode goed voor je huid te zorgen. In deze blog geef ik de beste tips voor een goede beautyroutine in de zomerdagen, zodat je in het najaar nog volop kan genieten van je gebruinde en gezonde huid!

8 redenen waarom je je huid moet beschermen tegen de zon

In paniek raken in de trein op weg naar het strand, want 'oh nee, zonnebrand vergeten.' Je insmeren voor dat je in de volle zon gaat liggen, dat doen we allemaal. Maar je insmeren voor je op de fiets naar kantoor gaat, doen we een stuk minder. De zon schijnt elke dag, alleen voel je hem soms wat minder, waarom beschermen we onze huid dan niet? We moeten elke dag onze huid beschermen tegen de zon. Maar waarom?

Meet the team!

De social media expert van Mineral Skin Cosmetics; Lici van Oordt! Wie ben je, wat zijn je hobby’s en hoe lang werk je al bij Mineral Skin Cosmetics? Ik ben Lici...

Meet the team!

De manager van Mineral Skin Cosmetics; Hanna van Oordt! Wie ben je, wat zijn je hobby’s en hoe lang werk je al bij Mineral Skin Cosmetics? Ik ben Hanna en ik...
Tegen elke kwaal

Behandelingen

Thuis een vette huid behandelen? 6 dingen die je moet doen! (+routine)
Thuis een droge huid behandelen? 6 dingen die je moet doen [+routine]
Thuis Acne Behandelen? 7 dingen die je moet doen [+ routine]!
droge huid behandelen
Droge gezichtshuid? Intensieve behandeling in 5 stappen