Blog

Nieuwste

Blogs

Anti-Aging Product of the Year

3D Eye Cream – Anti Aging product of the year – AWARD

De 3|D Eye Power Cream heeft een prestigieuze prijs in de wacht gesleept. In de MyFaceMyBody Global Aesthetic Awards nam GIGI het op tegen kandidaten van over de hele wereld en werd bekroond met de award: Anti-aging Product of the Year
acne

Oorzaken en aanpak van acne

Acne, we hebben er bijna allemaal weleens mee te maken, maar hoe kan het zijn dat de een er meer last van lijkt te hebben dan de ander? In tegenstelling...
Waarom dagcreme 7 redenen

Waarom dagcrème niet mag missen in jouw routine

Een speciale face wash, een masker, scrub en nu ook nog een dagcreme. Ik hoor jullie denken, ‘poeh, de ochtendroutine duurt steeds langer’, maar niemand heeft gezegd dat schoonheid en...

5 voordelen van een lichaamsmasker (+tips)

Een lichaamsmasker is niet het meest bekende beauty product, en al helemaal niet de meest voorkomende. Een lichaamsmasker stop je dan ook niet in je dagelijkse beauty routine. Maar fijn en goed voor je huid is het wel! Ook je lichaam heeft soms last van onzuiverheden, en ook deze kun je voorkomen of minimaliseren!

Waarom eye serum niet mag missen in jouw routine! (5 voordelen)

Veel mensen vragen zich vaak af of een Eye-serum wel nodig is naast je dagcrème. De huid onder je ogen is het dunst, en dus het meest kwetsbare gedeelte van de gezichtshuid. Het is dan ook niet gek dat je daar een ander soort product met andere werkende ingrediënten voor nodig hebt. Of een Eye-serum dus essentieel is? JA, JA en nog eens JA!

Je huid beschermen tegen het stadsleven met GIGI CITY NAP

GIGI Laboratories presenteert met trots een nieuwe huidverzorgingsserie die zich richt op het voorkomen van stralingsschade. CITY NAP combineert natuurlijke ingrediënten om bescherming te bieden tegen UV-straling, blauw licht, smog en stof. En is dat niet wat we nu het allermeeste nodig hebben, aangezien we meer dan ooit achter onze schermpjes zitten?

9 redenen waarom onzuiverheden doorbreken in je gezicht (+tips)

Er is niks zo vervelend als wakker worden en opeens overal puistjes en onzuiverheden te hebben in je gezicht. Wij als vrouwen weten dat de tijd van de maand horror is voor onze huid, maar wat nou als het niet de tijd van de maand is? Waar komen die onzuiverheden dan opeens vandaan? Niks zo irritant als de doorbraken an sich, maar niet weten waar het vandaan komt is misschien wel het aller vervelendst!

4 manieren om te weten of je zonnebrandcrème nog houdbaar is (+tips)

Soms heb je van die producten die je massaal inkoopt en vervolgens halfleeg of vol, het is maar hoe je het bekijkt, aan het eind van de zomer in je kast stopt. Zodra de zonnestralen weer te voorschijn komen en de temperaturen beginnen te stijgen zoek je dat ene mandje in je kast met producten weer op en vind je die zonnebrandcrème van vorig jaar weer terug. Zonnebrandcrème is vaak niet al te goedkoop en wil je dus maximaal gebruiken. Maar werkt deze zonnebrand na een jaar nog wel?

7 redenen waarom Moisturizer belangrijk is (+tips)

Het is essentieel, en misschien wel het belangrijkste voor de gezondheid van de huid, om de huid goed te hydrateren. Zo houd je je huid levendig, maar vooral ook jeugdig. Moisturizer kan ervoor zorgen dat je vochtbalans perfect in balans blijft!

Voordelen van een avondroutine (+stappenplan)

Een ochtendroutine zit er vaak wel in bij ons vrouwen, maar een avondroutine is vaak nog lastig. Je hebt een drukke dag gehad en wil gewoon meteen je bed in. Ik ken het, echt! Helaas is de avond routine juist essentieel!

Verminder rimpels op een natuurlijke manier [11 manieren]

Je eerste rimpels... Die vergeet je nooit meer. ''Het begin van de aftakeling'', heb ik toen gedacht. En vast en zeker meer mensen met mij. Maar 'het begin van de aftakeling' hoeft het helemaal niet te zijn. Want gelukkig hebben we tegenwoordig producten die deze aftakeling beperkt en uitstelt en rimpels zo vermindert. En tegen de tijd dat deze rimpels niet meer tegen te houden zijn, staat elke rimpel voor wijsheid en hoef je ze alleen nog maar te minimaliseren en niet meer te voorkomen. Want wie wil er nou niet wijs uitzien?!
Aloë Vera en de huid

Aloë Vera en de huid

Aloë Vera, de eerste helpende wonderplant van onze Moeder Natuur bij vele van de huidongemakken. Maar wat is nou eigelijk de werking van deze rijke plant?
Alleen voor skin addicts

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Mis geen ontwikkelingen in de huidverzorging en blijf op de hoogte van de mooiste aanbiedingen

Social Media

Probeer dit eens!

5 beste producten
Tegen elke kwaal

Behandelingen

Thuis een vette huid behandelen? 6 dingen die je moet doen! (+routine)
Thuis een droge huid behandelen? 6 dingen die je moet doen [+routine]
Thuis Acne Behandelen? 7 dingen die je moet doen [+ routine]!
droge huid behandelen
Droge gezichtshuid? Intensieve behandeling in 5 stappen