Blog

Nieuwste

Blogs

S.O.S droge huid!

Voor je huid kan het contrast tussen de koele temperaturen en wind buiten en de toenemende warmte binnen tot een droog en trekkerig gevoel leiden, een droge huid. Vooral na een...
Anti-Aging Product of the Year

3D Eye Cream – Anti Aging product of the year – AWARD

De 3|D Eye Power Cream heeft een prestigieuze prijs in de wacht gesleept. In de MyFaceMyBody Global Aesthetic Awards nam GIGI het op tegen kandidaten van over de hele wereld en werd bekroond met de award: Anti-aging Product of the Year
droge winterhuid

5 tips tegen een droge winterhuid

Hoewel het einde van de winter in zicht lijkt te komen, kan het in februari en maart soms plotseling nog erg koud worden. Ook voor de mensen die een skivakantie gepland hebben staan, is de winter nog niet helemaal voorbij. Daarom delen we 5 tips met jullie om zelfs de meest extreem droge winterhuid weer te laten stralen.

‘6 tips voor een perfecte lente skincare routine’

Het is alweer bijna lente, en we genieten al een beetje van de 'bijna' voorjaarsdagen. De zon breekt al af en toe door, en wellicht hebben we zelfs al stiekem een drankje op het terras gedronken. En terwijl de bloesem op de bomen langzaam zich aan het ontpoppen zijn, is ook je huid toe aan verandering. Want met de temperaturen die veranderen, veranderd je huid ook met het seizoen. Een verandering van je skincare producten is dan ook erg belangrijk!

‘Wat is een ezymatische peeling, tips, weetjes en meer!’

Een peeling kennen we ondertussen wel; Het verwijderen van dode huidcellen om een mooie egale en zachte huid te krijgen. Dit noemen we met een ander woord: exfoliëren. In de loop van de afgelopen jaren, zijn er heel veel soorten peelings voorbij gekomen, waaronder er ook de enzymatische peeling. Maar wat weten we nou over deze peeling? In deze blog weetjes, voordelen en meer over de enzymatische peeling!

‘Afscheid interview Hetty!’

Na 24 jaar trouwe dienst, moeten wij jammer genoeg afscheid nemen van onze lieve Hetty! Wij wensen haar al het goeds toe en kijken terug op fijne jaren samen! Nog 1 keer de hoogtepunten van Hetty van haar afgelopen jaren bij Mineral Skin Cosmetics!

”5 voordelen van een sheetmasker!”

De gezichtsmaskers met leuke kleurtjes en structuren, zijn onderdeel geworden van ultieme meidenavond en de perfecte daarbij horende Instagram foto. Dat is leuk natuurlijk, maar de sheetmaskers zijn minstens zo fijn en effectief! Het fijne van een sheetmasker is dat je letterlijk even kan verdwijnen onder je masker en je kan overgeven aan pure ontspanning. Maar dat is niet het enige voordeel van een sheetmasker, en daarom 5 voordelen van een sheetmasker!

Hoe gebruik je een cleanser? Stappenplan

Een cleanser gebruiken, hoe moeilijk kan het zijn? Toch is het belangrijk een cleanser op de juiste manier te gebruiken om het beste uit je product te halen. Het zit hem in de kleine handelingen die ervoor kunnen zorgen dat je optimaal resultaat haalt uit je product! En een juist stappenplan kan je hierbij helpen.

Huid en zwangerschap

Zwangerschap en huidverandering Tijdens de zwangerschap veranderd er een hoop aan je lichaam, zowel van binnen als van buiten! De huid is, zoals je weet, het grootste en meest zichtbare...

TOP 4 redenen waarom SPF noodzakelijk is om te gebruiken!

Deze zomer hebben we veel tropische temperaturen gehad. En daarmee dus ook veel zon! En guess what?! De aankomende dagen kunnen we weer veel zon verwachten. Genieten natuurlijk, MAAR dat betekend ook extra goed op je huid letten. En wat rijmt er op skincare routine in de zon? Juist ja, SPF! Top 4 redenen waarom SPF noodzakelijk is om te gebruiken met deze tropische dagen!
Vitamine E

Waarom vitamine E essentieel is voor de zomermaanden (4 redenen)

Een gave en gladde huid staat hoog op het verlanglijstje van schoonheidswensen. Naarmate we ouder worden vertoont onze huid echter onvermijdelijk de sporen van het dagelijkse leven, in de vorm van rimpels, littekens en andere huidbeschadigingen. Voor het op een effectieve én snelle manier herstellen van huidbeschadigingen zoals littekens of UV-schade door de zon en als krachtige antioxidant, is Vitamine E een belangrijke huidvitamine die je huid weer glad, gaaf en jeugdig voor de dag laat komen.

7 huidtips voor de zomer

De afgelopen tijd hebben we al mogen genieten van zomerse temperaturen en voor veel mensen begint binnenkort misschien wel de vakantie. Dit betekent natuurlijk volop genieten, maar dit brengt ook airco's, felle zonnestralen en droogte met zich mee. Laten deze factoren nou net heel slecht voor de huid zijn. Het is hierom extra belangrijk om in deze periode goed voor je huid te zorgen. In deze blog geef ik de beste tips voor een goede beautyroutine in de zomerdagen, zodat je in het najaar nog volop kan genieten van je gebruinde en gezonde huid!
Tegen elke kwaal

Behandelingen

Thuis een vette huid behandelen? 6 dingen die je moet doen! (+routine)
Thuis een droge huid behandelen? 6 dingen die je moet doen [+routine]
Thuis Acne Behandelen? 7 dingen die je moet doen [+ routine]!
droge huid behandelen
Droge gezichtshuid? Intensieve behandeling in 5 stappen