Blog

Nieuwste

Blogs

Anti-Aging Product of the Year

3D Eye Cream – Anti Aging product of the year – AWARD

De 3|D Eye Power Cream heeft een prestigieuze prijs in de wacht gesleept. In de MyFaceMyBody Global Aesthetic Awards nam GIGI het op tegen kandidaten van over de hele wereld en werd bekroond met de award: Anti-aging Product of the Year
acne

Oorzaken en aanpak van acne

Acne, we hebben er bijna allemaal weleens mee te maken, maar hoe kan het zijn dat de een er meer last van lijkt te hebben dan de ander? In tegenstelling...

Meet the team!

Deze week De salesmanager en trainster van Mineral Skin Cosmetics; José Zuur-Schneider! Wie ben je, wat zijn je hobby’s en hoe lang werk je al bij Mineral Skin Cosmetics? Mijn naam...

Meet the team!

Deze week De accountmanager en trainer van Mineral Skin Cosmetics; Hetty van ‘t Net! Wie ben je, wat zijn je hobby’s en hoe lang werk je al bij Mineral Skin...

Welke schoonheidsbehandelingen moet ik aanbieden in mijn salon?

Voor een succesvolle schoonheidssalon is het belangrijk welke behandelingen je aanbied in je schoonheidssalon. In deze blog help ik je om te kijken waar je op moet letten bij het samenstellen van een fantastisch beautymenu.

Meet the team!

Zonder ons fantastische team, die elke dag weer keihard werkt voor mineralskincosmetics, zouden wij nergens zijn. Daarom leek het ons leuk je een klein kijkje achter de schermen te geven door je kennis te laten maken met ons team!
gezichtsmasker

Boost je huid met een gezichtsmasker!

Maskers zijn natuurlijk heerlijk voor een ontspanningsmoment voor jezelf. Maar maskers zijn ook ideaal voor het aanpakken van specifieke huidproblemen zoals dehydratatie, onzuiverheden en verlies van elasticiteit. Wist je dat het regelmatig gebruiken van een masker de werking van de huidverzorgingsproducten die je dagelijks gebruikt ondersteunt?

GIGI’s ACNON-behandeling biedt uitkomst bij acne

Met acne als meest voorkomende huidprobleem wordt er al sinds jaar en dag onderzoek gedaan naar effectieve behandelmethoden. GIGI’s gepatenteerde ACNON-lijnbiedt nu een baanbrekende oplossing voor een alomvattende aanpak van acne en acnelittekens. ACNON werd ontwikkeld in het Wolfson Medical Center in samenwerking met wereldberoemde chemici en dermatalogen. De lijn biedt een salonbehandeling en producten voor de opvolging thuis om tot maximale resultaten te komen.

Hoe bepaal ik tarieven voor mijn schoonheidssalon? (tabel)

Het is niet altijd makkelijk om de juiste prijs te vragen. De ervaring leert dat veel schoonheidsspecialisten hun prijs baseren op de tarieven van collega's. Dit is echter niet hoe je op de juiste manier een prijs vaststelt. Jouw situatie is namelijk niet hetzelfde als die van de buurvrouw. Je hebt een eigen kostenplaatje en misschien een heel andere doelgroep waardoor jouw prijslijst een persoonlijke aanpak vereist.

Hoe maak ik mijn schoonheidssalon succesvol? (5 tips)

In de loop der jaren heb ik vaak advies gegeven aan start-ups en grotere schoonheidssalons. Vandaag wil ik met jou delen hoe je je salon tot een succes maakt. Hierbij 5 praktische tips die je toe kan passen om jouw schoonheidssalon succesvol te maken!

5 voordelen van een lichaamsmasker (+tips)

Een lichaamsmasker is niet het meest bekende beauty product, en al helemaal niet de meest voorkomende. Een lichaamsmasker stop je dan ook niet in je dagelijkse beauty routine. Maar fijn en goed voor je huid is het wel! Ook je lichaam heeft soms last van onzuiverheden, en ook deze kun je voorkomen of minimaliseren!

Waarom eye serum niet mag missen in jouw routine! (5 voordelen)

Veel mensen vragen zich vaak af of een Eye-serum wel nodig is naast je dagcrème. De huid onder je ogen is het dunst, en dus het meest kwetsbare gedeelte van de gezichtshuid. Het is dan ook niet gek dat je daar een ander soort product met andere werkende ingrediënten voor nodig hebt. Of een Eye-serum dus essentieel is? JA, JA en nog eens JA!
Alleen voor skin addicts

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Mis geen ontwikkelingen in de huidverzorging en blijf op de hoogte van de mooiste aanbiedingen

Social Media

Probeer dit eens!

5 beste producten
Tegen elke kwaal

Behandelingen

Thuis een vette huid behandelen? 6 dingen die je moet doen! (+routine)
Thuis een droge huid behandelen? 6 dingen die je moet doen [+routine]
Thuis Acne Behandelen? 7 dingen die je moet doen [+ routine]!
droge huid behandelen
Droge gezichtshuid? Intensieve behandeling in 5 stappen