Blog

Nieuwste

Blogs

Anti-Aging Product of the Year

3D Eye Cream – Anti Aging product of the year – AWARD

De 3|D Eye Power Cream heeft een prestigieuze prijs in de wacht gesleept. In de MyFaceMyBody Global Aesthetic Awards nam GIGI het op tegen kandidaten van over de hele wereld en werd bekroond met de award: Anti-aging Product of the Year
acne

Oorzaken en aanpak van acne

Acne, we hebben er bijna allemaal weleens mee te maken, maar hoe kan het zijn dat de een er meer last van lijkt te hebben dan de ander? In tegenstelling...
gezichtsmasker

Boost je huid met een gezichtsmasker!

Maskers zijn natuurlijk heerlijk voor een ontspanningsmoment voor jezelf. Maar maskers zijn ook ideaal voor het aanpakken van specifieke huidproblemen zoals dehydratatie, onzuiverheden en verlies van elasticiteit. Wist je dat het regelmatig gebruiken van een masker de werking van de huidverzorgingsproducten die je dagelijks gebruikt ondersteunt?

GIGI’s ACNON-behandeling biedt uitkomst bij acne

Met acne als meest voorkomende huidprobleem wordt er al sinds jaar en dag onderzoek gedaan naar effectieve behandelmethoden. GIGI’s gepatenteerde ACNON-lijnbiedt nu een baanbrekende oplossing voor een alomvattende aanpak van acne en acnelittekens. ACNON werd ontwikkeld in het Wolfson Medical Center in samenwerking met wereldberoemde chemici en dermatalogen. De lijn biedt een salonbehandeling en producten voor de opvolging thuis om tot maximale resultaten te komen.

Hoe bepaal ik tarieven voor mijn schoonheidssalon? (tabel)

Het is niet altijd makkelijk om de juiste prijs te vragen. De ervaring leert dat veel schoonheidsspecialisten hun prijs baseren op de tarieven van collega's. Dit is echter niet hoe je op de juiste manier een prijs vaststelt. Jouw situatie is namelijk niet hetzelfde als die van de buurvrouw. Je hebt een eigen kostenplaatje en misschien een heel andere doelgroep waardoor jouw prijslijst een persoonlijke aanpak vereist.

Hoe maak ik mijn schoonheidssalon succesvol? (5 tips)

In de loop der jaren heb ik vaak advies gegeven aan start-ups en grotere schoonheidssalon. Vandaag wil ik met jou delen hoe je je salon tot een succes maakt. Hierbij 5 praktische tips die je toe kan passen om jouw schoonheidssalon succesvol te maken!

5 voordelen van een lichaamsmasker (+tips)

Een lichaamsmasker is niet het meest bekende beauty product, en al helemaal niet de meest voorkomende. Een lichaamsmasker stop je dan ook niet in je dagelijkse beauty routine. Maar fijn en goed voor je huid is het wel! Ook je lichaam heeft soms last van onzuiverheden, en ook deze kun je voorkomen of minimaliseren!

Waarom eye serum niet mag missen in jouw routine! (5 voordelen)

Veel mensen vragen zich vaak af of een Eye-serum wel nodig is naast je dagcrème. De huid onder je ogen is het dunst, en dus het meest kwetsbare gedeelte van de gezichtshuid. Het is dan ook niet gek dat je daar een ander soort product met andere werkende ingrediënten voor nodig hebt. Of een Eye-serum dus essentieel is? JA, JA en nog eens JA!

Je huid beschermen tegen het stadsleven met GIGI CITY NAP

GIGI Laboratories presenteert met trots een nieuwe huidverzorgingsserie die zich richt op het voorkomen van stralingsschade. CITY NAP combineert natuurlijke ingrediënten om bescherming te bieden tegen UV-straling, blauw licht, smog en stof. En is dat niet wat we nu het allermeeste nodig hebben, aangezien we meer dan ooit achter onze schermpjes zitten?

9 redenen waarom onzuiverheden doorbreken in je gezicht (+tips)

Er is niks zo vervelend als wakker worden en opeens overal puistjes en onzuiverheden te hebben in je gezicht. Wij als vrouwen weten dat de tijd van de maand horror is voor onze huid, maar wat nou als het niet de tijd van de maand is? Waar komen die onzuiverheden dan opeens vandaan? Niks zo irritant als de doorbraken an sich, maar niet weten waar het vandaan komt is misschien wel het aller vervelendst!

4 manieren om te weten of je zonnebrandcrème nog houdbaar is (+tips)

Soms heb je van die producten die je massaal inkoopt en vervolgens halfleeg of vol, het is maar hoe je het bekijkt, aan het eind van de zomer in je kast stopt. Zodra de zonnestralen weer te voorschijn komen en de temperaturen beginnen te stijgen zoek je dat ene mandje in je kast met producten weer op en vind je die zonnebrandcrème van vorig jaar weer terug. Zonnebrandcrème is vaak niet al te goedkoop en wil je dus maximaal gebruiken. Maar werkt deze zonnebrand na een jaar nog wel?

7 redenen waarom Moisturizer belangrijk is (+tips)

Het is essentieel, en misschien wel het belangrijkste voor de gezondheid van de huid, om de huid goed te hydrateren. Zo houd je je huid levendig, maar vooral ook jeugdig. Moisturizer kan ervoor zorgen dat je vochtbalans perfect in balans blijft!
Alleen voor skin addicts

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Mis geen ontwikkelingen in de huidverzorging en blijf op de hoogte van de mooiste aanbiedingen

Social Media

Probeer dit eens!

5 beste producten
Tegen elke kwaal

Behandelingen

Thuis een vette huid behandelen? 6 dingen die je moet doen! (+routine)
Thuis een droge huid behandelen? 6 dingen die je moet doen [+routine]
Thuis Acne Behandelen? 7 dingen die je moet doen [+ routine]!
droge huid behandelen
Droge gezichtshuid? Intensieve behandeling in 5 stappen