Zoek

Je huid beschermen tegen het stadsleven met GIGI CITY NAP

Geschreven door
Elyane
GIGI Laboratories presenteert met trots een nieuwe huidverzorgingsserie die zich richt op het voorkomen van stralingsschade. CITY NAP combineert natuurlijke ingrediënten om bescherming te bieden tegen UV-straling, blauw licht, smog en stof. En is dat niet wat we nu het allermeeste nodig hebben, aangezien we meer dan ooit achter onze schermpjes zitten?

Inhoud - Je huid beschermen tegen het stadsleven met GIGI CITY NAP

De huidige tijd waarin 88% van de wereldbevolking blootstaat aan luchtvervuiling, en schermtijd en blootstelling aan blauw licht alleen maar toeneemt, vraagt om nieuwe oplossingen voor huidproblemen.

Bescherming voor schadelijke straling van de zon is al jaren niet meer weg te denken. Nieuwe onderzoeken tonen aan dat ook factoren zoals luchtvervuiling en blauw licht (veroorzaakt door computers, smartphones en LED’s) het huidverouderingsproces 24 uur per dag, 7 dagen per week, activeren.

Overmatige blootstelling aan UV en IR- straling kan leiden tot de vorming van vrije radicalen, ontstekingen en verzwakking van de extracellulaire matrix. Dit leidt weer tot vroegtijdige huidveroudering, verbranding, droogheid, erytheem, pigmentatie en photo-aging.

Een state-of-the-art huidverzorgingsoplossing voor het moderne stadsleven.

GIGI Laboratories heeft na vele onderzoeken en testen de perfecte huidverzorgingsserie voor het stadsleven gecreëerd. Deze lijn biedt bescherminging tegen UV-straling, blauw licht, smog en stof. Beschermt voor het stadsleven!

Ingrediënten van GIGI CITY NAP

Om de huid optimaal te kunnen beschermen tegen het stadsleven, maakt GIGI in de CITY NAP producten gebruik van het NAP (Natural Anti-Pollution)- complex. Een natuurlijk, actieve samenstelling van 4 unieke geconcentreerde vloeibare oplossingen van planten. Deze planten hebben elk bijzondere eigenschappen ontwikkeld om zichzelf in diverse, maar vooral benauwde klimaten te beschermen. Elk extract, ook wel de geconcentreerde vloeibare oplossingen van planten, wordt verkregen met behulp van gevorderde technologie om de helende eigenschappen van de planten te behouden.

1. Rodacia

Rodacea is een extract van de microalgen Rhodella violacea. Deze zijn te vinden op het eiland Sylt. 

Studies hebben aangetoond dat de componenten van de algen significante antioxiderende en antibacteriële eigenschappen hebben. Ze versnellen huidregeneratieprocessen, helpen de stevigheid te behouden, houden vocht vast en zorgen voor een verbeterd gevoel van hydratatie.

2. Spiruline

Spirulina algen bestaan al meer dan 3 miljard jaar. Bijgenaamd “het blauwe goud”.

De in de algen aanwezige ingrediënten zijn ontstekingsremmend, beschermen tegen straling en zorgen voor celvernieuwing.

3. Soliberine (Butterfly bush)

Deze struik is gebruikelijk in de provincie Sichuan in China en wordt meestal gevonden in bergen. Hier is deze struik blootgesteld aan extra sterke zonnestralen.

De plant is bijzonder rijk aan fenylpropanoïden.
15% verbascoside en 3% echinacoside. Je denkt waarschijnlijk, waar heeft ze het over? maar dit zijn actieve ingrediënten volledig opgebouwd uit aminozuren. Deze actieve ingrediënten bieden de huid effectieve UV-bescherming. Ook versterkt dit de natuurlijke afweer van de huid tegen alle soorten straling, inclusief blauwlicht. Je computer bijvoorbeeld.

4. RonaCare (RenouMer)

Deze rode alg is een van de oudste ter wereld die er is, met bewijs dat hij zo’n 400 miljoen jaar geleden al bestond.
Het groeit in hete zoetwatergebieden (zoals Oost-Japan en Korea) en bevat een bijzonder hoge concentratie aan vitaminen en eiwitten.

RonaCare verhoogt collageen met 35%, verfijnt rimpels en vertraagt het verouderingsproces. Het heeft direct invloed op je collageen hoeveelheden en maakt zo dus je huid glad. Dit omdat het onder andere je vochtgehalte beter reguleert en daarmee de elasticiteit.

In het kort de voordelen van GIGI CITY NAP

  1. Vertraagd het ouderdomsproces
  2. Houd de huid gehydrateerd
  3. Beschermt tegen blauw licht, denk aan stralingen van de computer en telefoon
  4. Beschermt de huid tegen schadelijke milieu-invloeden, denk aan uitlaatgassen
  5. Stimuleert regeneratie van de huid
  6. Het antioxidantencomplex in GIGI CITY NAP verwijdert gifstoffen en vervuiling
  7. GIGI CITY NAP Sleeping Mask heeft een licht drainage-effect op wallen, wat zorgt dat je met een uitgeruste look met een natuurlijke glow wakker wordt

Gerelateerde producten

Het beste resultaat wordt altijd behaald door professionele behandelingen te combineren met passende thuisverzorging. 

Dit vind je vast ook leuk

(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (1)
5 Redenen waarom Vitamine E een Must is in je Skincare Routine
Facebook-cover 851x315 px (1)
Meet the team!
Facebook-evenementencover 1920x1080 px (1)
'Wanneer beginnen met anti-aging producten?'
Facebook-cover 851x315 px
Meet the team!
TEXTURE-INSTA-1
Texture- een nieuwe behandeling tegen wallen en rimpels en vóór een natuurlijke glow
Tijdlijn 1280x720 px
"De Kracht van Camu Camu in Skin Care"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *