Zoek

Meet the team!

Geschreven door
Elyane

Inhoud - Meet the team!

De social media expert van Mineral Skin Cosmetics; Lici van Oordt!

Wie ben je, wat zijn je hobby’s en hoe lang werk je al bij Mineral Skin Cosmetics?

Ik ben Lici en ik ben 23 jaar. Ik kan erg genieten van het strand. Lekker zwemmen en zonnen is de ultieme ontspanning! Verder houd ik van koken. Het leukste vind ik experimenteren met de ingrediënten die ik nog in mijn kast heb staan en er dan toch een feestmaal van zien te maken!

Ik werk nu een maand bij Mineral Skin Cosmetics als Social media expert!

Hoe ben jij bij Mineral skin cosmetics terecht gekomen?

Ik kom oorspronkelijk uit Australië en ben 13 maanden geleden verhuisd naar Nederland. Toen heb ik een tijdje opgepast op kinderen. Oppassen op kinderen vond ik super leuk maar ik zocht wel iets meer uitdaging en een team om mee samen te werken. Toen ben ik via via terecht gekomen in het magazijn van Mineral Skin Cosmetics waar ik bestellingen heb samen gesteld.
Oorspronkelijk ben ik afgestudeerd als voedingsdeskundige. Hier wilde ik meer mee doen. Voeding heeft een directe werking op je huid en de combinatie van de huid en voeding vind ik dan ook super interessant. En zo heeft Hanna van Mineral Skin Cosmetics uiteindelijk gevraagd of ik binnen het team van Mineral Skin cosmetics meer mee wilde denken over de social media en producten!

Wat vind jij het leukst aan jouw werk bij Mineral Skin Cosmetics?

De creativiteit en vrijheid op de werkvloer. De gekste ideeën mag ik bedenken en uitvoeren. Ook het team waar we mee samen werken is erg gezellig. Er zijn eigelijk heel veel dingen die ik leuk vind bij Mineral Skin Cosmetics!

Wat vind je minder leuk aan je werk bij Mineral Skin Cosmetics?

Ik kom uit Australië en woon nog niet super lang in Nederland dus Nederlandse grammatica vind ik soms nog wel moeilijk. Steeds aan collega’s vragen of ze een tekst willen controleren vind ik minder leuk!

Wat is je favoriete product en waarom?

Mijn favoriete product is de Xminerals hydra dagcrème met spf 35. Die zit nu overigs ook in de travelbag, zo fijn! Hij smeert heel lekker en ruikt heel lekker. En ik vind het fijn dat er SPF in zit want zelfs in de schaduw is het goed je huid tegen de zon te beschermen!

Gerelateerde producten

Het beste resultaat wordt altijd behaald door professionele behandelingen te combineren met passende thuisverzorging. 

Dit vind je vast ook leuk

(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (1)
5 Redenen waarom Vitamine E een Must is in je Skincare Routine
Facebook-cover 851x315 px (1)
Meet the team!
Facebook-evenementencover 1920x1080 px (1)
'Wanneer beginnen met anti-aging producten?'
Facebook-cover 851x315 px
Meet the team!
TEXTURE-INSTA-1
Texture- een nieuwe behandeling tegen wallen en rimpels en vóór een natuurlijke glow
Tijdlijn 1280x720 px
"De Kracht van Camu Camu in Skin Care"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *