Zoek

Meet the team!

Geschreven door
Elyane
Zonder ons fantastische team, die elke dag weer keihard werkt voor mineralskincosmetics, zouden wij nergens zijn. Daarom leek het ons leuk je een klein kijkje achter de schermen te geven door je kennis te laten maken met ons team!

Inhoud - Meet the team!

Deze week

De junior accountmanager van Mineral Skin Cosmetics; Judith van Oordt (22 jaar)

Wie ben je, wat zijn je hobby’s en hoe lang werk je al bij Mineral Skin Cosmetics?

Ik ben Judith van Oordt (22 jaar). Ik ben gek op koken, afspreken met vriendinnen, en eigelijk als ik er zo over nadenk is mijn grootste hobby gewoon eten. Met vrienden en familie! (En Skin Care natuurlijk, maar die had je zeker al:)

Ik werk nu 6 maanden officieel bij Mineral Skin Cosmetics.

Hoe ben jij bij Mineralskincosmetics terecht gekomen?

Mijn vader heeft 25 jaar geleden Mineral Skin Cosmetics opgezet, dus ik ben eigenlijk achter de schermen altijd al betrokken geweest bij dit bedrijf. Ik ging vroeger wel eens mee met events zoals het nieuwjaarsbijeenkomst en beurzen. Na de havo ging ik in eerste instantie rechten studeren. Maar na twee jaar trok mij toch meer om iets in de praktijk te gaan doen. In december heb ik uiteindelijk mijn opleiding tot schoonheidsspecialist afgerond in Amsterdam.

Wat is je functie binnen Mineral Skin Cosmetics en waar houd jij je dagelijks mee bezig?

Binnen het bedrijf mag ik de functie van de junior accountmanager invullen. Dit houd in dat ik verantwoordelijk ben voor de informatieverstrekking aan nieuwe klanten. Denk hierbij aan de informatiepakketjes die wekelijks opgestuurd worden aan nieuwe klanten. Ook maak ik veel van de teksten op de website en ben ik dagelijks bezig met het schrijven van blogs over o.a. beautytips.

Wat vind jij het leukst aan jouw werk?

Ik werk nauw samen met mijn zus wat ik erg leuk vind. Zo kunnen we samen sparren over nieuwe ideeën en zo samen tot resultaat komen.

Waar ik ook van kan genieten is dat mijn werk heel divers is. Geen dag is hetzelfde! de ene dag ben ik bezig met het klantcontact en de andere dag ben ik bezig met nieuwe ideeën bedenken voor zowel de website als voor de inhoud van de informatie pakketjes. Zo raak ik nooit verveeld en leer ik dagelijks nieuwe dingen.

Wat vind jij het minst leuk aan jouw werk?

Eigelijk vind ik alles wel leuk, maar als ik dan 1 ding op zou moeten noemen dan is het het feit dat je veel binnen op kantoor zit. Ik hou van de buitenlucht en vooral in de zomer is dat dus wel een minpuntje van mijn werk.

Wat is je favoriete product en waarom?

Mijn favoriete product is de cleansinggel van Xminerals. Deze ruikt zo lekker en verfrissend! Ook ziet het product qua volume er heel mooi uit. De gel bevat een soort gele spikkeltjes wat het een gezellig uiterlijk geeft. Verder vind ik het simpelweg fijn om mijn dag met deze cleansiggel te beginnen en eindigen. Oh ja en een plus punt; Deze gel doet mijn zelfbruiner niet vlekken!

Gerelateerde producten

Het beste resultaat wordt altijd behaald door professionele behandelingen te combineren met passende thuisverzorging. 

Dit vind je vast ook leuk

(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (1)
5 Redenen waarom Vitamine E een Must is in je Skincare Routine
Facebook-cover 851x315 px (1)
Meet the team!
Facebook-evenementencover 1920x1080 px (1)
'Wanneer beginnen met anti-aging producten?'
Facebook-cover 851x315 px
Meet the team!
TEXTURE-INSTA-1
Texture- een nieuwe behandeling tegen wallen en rimpels en vóór een natuurlijke glow
Tijdlijn 1280x720 px
"De Kracht van Camu Camu in Skin Care"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *