3D Eye Cream – Anti Aging product of the year – AWARD

Geschreven door
Hanna
Anti-Aging Product of the Year
De 3|D Eye Power Cream heeft een prestigieuze prijs in de wacht gesleept. In de MyFaceMyBody Global Aesthetic Awards nam GIGI het op tegen kandidaten van over de hele wereld en werd bekroond met de award: Anti-aging Product of the Year

Inhoud - 3D Eye Cream – Anti Aging product of the year – AWARD

De 3|D Eye Power Cream heeft een prestigieuze prijs in de wacht gesleept. In de MyFaceMyBody Global Aesthetic Awards nam GIGI het op tegen kandidaten van over de hele wereld en werd bekroond met de award:

Anti-Aging Product of the Year

De MyFaceMyBody Global Aesthetic Awards zijn wereldwijd de grootste, meest gevestigde en gerespecteerde Aesthetic Awards. De winnaar per categorie wordt bepaald via een proces in twee stappen. Ten eerste door de vakjury. Ten tweede kunnen klanten, branchegenoten en distributeurs stemmen.

Voor de award Anti-aging Product of the Year worden de producten beoordeeld op strenge criteria door de vakjury. Onder andere wordt gekeken naar de Unique Selling Points (onderscheidende kenmerken) van het product, maar wat ook zwaar weegt is het bewijs van behaalde resultaten en getuigenissen van gebruikers.

De 3D Eye Power Cream is ontworpen om de volgende vier huidproblemen onder controle te krijgen:
– Donkere kringen
– Zwelling onder de ogen
– Ernstige droogheid
– Wallen
Hierbij wordt gebruik gemaakt van een uniek complex aan actieve ingrediënten en drie verschillende grootte hyaluronzuur. Met een gepatenteerde applicator wordt gezorgd voor maximaal effect en opname van de crème.

Eerder (in 2018) sleepte GIGI in dezelfde categorie met de 3|D Multi Power Booster al een finaleplaats in de wacht bij de MyFaceMyBody Global Aesthetic Awards. Nu kwam de 3|D Eye Cream dus als absolute winnaar uit de bus van deze global (!) award.

Volg jij GIGI al op Instagram?: https://www.instagram.com/gigi_nl/

Gerelateerde producten

Het beste resultaat wordt altijd behaald door professionele behandelingen te combineren met passende thuisverzorging. 

Dit vind je vast ook leuk

'6 tips voor een perfecte lente skincare routine'
'Wat is een ezymatische peeling, tips, weetjes en meer!'
S.O.S droge huid!
'Afscheid interview Hetty!'
''5 voordelen van een sheetmasker!''
Hoe gebruik je een cleanser? Stappenplan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *