Zoek

Boost je huid met een gezichtsmasker!

Geschreven door
Judith
gezichtsmasker
Maskers zijn natuurlijk heerlijk voor een ontspanningsmoment voor jezelf. Maar maskers zijn ook ideaal voor het aanpakken van specifieke huidproblemen zoals dehydratatie, onzuiverheden en verlies van elasticiteit. Wist je dat het regelmatig gebruiken van een masker de werking van de huidverzorgingsproducten die je dagelijks gebruikt ondersteunt?

Inhoud - Boost je huid met een gezichtsmasker!

Er zijn een tal van huidmaskers op de markt met elk een eigen doel. Soms is het moeilijk hieruit een passende keus voor je huid te maken. Ik heb een selectie gemaakt van een aantal toppers. Kies welk huidprobleem je aan wil pakken en los het op met een van de onderstaande maskers.

Onzuivere en vettere huid

Tijdens het najaar is onze voeding vaak vetter en rijker door bijvoorbeeld het eten van voedende stamppotten. Deze verandering, en doordat de huid na de zomer wat dikker is, heeft direct invloed op de huid. Puistjes spelen meer op en de huid kan wat minder zuiver of vetter kan ogen. In dit geval is de huid gebaat bij een dieptereiniging met een masker.

Kleimasker- VIE DE SEL

Het kleimasker biedt uitkomst voor de onzuivere huid. Dit VIE DE SEL masker is ideaal om de huid tot in de diepste huidlagen te zuiveren. Het masker is gebaseerd op mineraalrijke Dode Zee-modder en de absorberende en diep reinigende kleisoort, Kaolien. Het masker verwijdert onzuiverheden en verfijnt de poriën, voor een frisse en gezond ogende huid. (Extra: dit masker ruikt ook nog eens heerlijk!)

Tip *Belangrijk!*

Reinig je huid voordat je een masker aanbrengt. Op die manier kan je huid optimaal profiteren van de werking van het masker en voorkom je verstoppingen.

Een (extreem) droge huid

De zon, gure wind en kou, vaak veroorzaken ze allemaal één fenomeen: een vochtarme en droge huid. Dit kan erg vervelend zijn. Een droge en vochtarme huid kan voor een schilferige huid en trekkend gevoel zorgen. Een masker is een veelgebruikt middel om dit op te lossen.

Nachtcrème en masker 2in1 Xminerals

Dit rijke masker is zowel als masker en als nachtcrème te gebruiken. Het prettige hieraan is dat je de crème dagelijks kan gebruiken en dat je bij gebruik als masker je ‘s avonds gewoon een iets dikkere laag aanbrengt die je vervolgens niet hoeft af te nemen (voor de gemakzuchtige onder ons ?).

De voedende en verzachtende ingrediëntenlijst is erg uitgebreid en ik zou deze tekort doen wanneer ik deze verkort hier plaats. Neem daarom vooral zelf een kijkje om meer over dit fantastische masker te weten te komen!
Voor nog meer keuze, ook het Nourishing Sleeping Mask en de NP nachtcrème zijn zowel als nachtcrème als ook als masker inzetbaar.

Urban Sleeping Mask- GIGI

Dit masker is mijn persoonlijke favoriet! Het masker bevat ingrediënten die huidontsteking en stress voorkomen, en zit boordevol actieve ingrediënten voor de droge en vochtarme huid. Het masker bevat onder andere het NAP-complex gericht op de hydratatie en bescherming van de huid tegen anti-oxidanten. En een hydraterend peptide-algenextract dat je huid verzacht en rimpelvorming voorkomt.

Het Sleeping Mask breng je aan voordat je gaat slapen en kan gedurende de nacht zijn werk doen. Tegen de ochtend aan zal je huid het masker met alle fantastische ingrediënten helemaal hebben geabsorbeerd. Last-but-not-least: het masker heeft een licht drainage-effect op wallen, wat zorgt dat je met een uitgeruste look en een natuurlijke glow wakker wordt.

Huidveroudering (anti-aging)

Een anti-aging masker klinkt natuurlijk als muziek in de oren voor de wat rijpere huiden onder ons. Het is natuurlijk een confronterend feit, maar vanaf je 25ste levensjaar neemt je collageengehalte jaarlijks met 1% af. En ja; vanaf dat moment zal je meer zichtbare tekenen van huidveroudering waarnemen. Dit vraagt daarom om een beetje éxtra zorg van buitenaf.

Ultra Lifting Mask- Xminerals

Het ultra lifting mask van Xminerals is een masker met een wat dikkere structuur. Dit komt doordat dit masker zijn basis vindt in de kleisoorten kaolien en bentoniet. De formule van dit masker bestaat verder uit Dode Zeemineralen, aminozuren, omega-3 rijke squalaanolie en vitamine C en E.

Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het masker een liftende en hydraterende werking heeft. Het masker geeft direct een krachtige en voelbare werking. En zeg nou zelf, een natuurlijke lift, wie wil dat nou niet?!

Ultra Hydrating Mask- BIO ACTIVE CARE

Dit ultra hydraterende masker is super wanneer je de strijd tegen huidveroudering wil combineren met het creëren van een gehydrateerde huid. Het masker bevat een 100% natuurlijk plantencomplex genaamd Pentavitin. Door gebruik van dit complex blijft je huid tot wel 72 uur gehydrateerd tot diep in de huidlagen.

Het tijmextract zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en met de argireline-peptide als natuurlijk alternatief voor botox worden de fijne lijntjes ook aangepakt!

Gun jezelf en je huid een heerlijk masker de komende herfstvakantie!

Gerelateerde producten

Het beste resultaat wordt altijd behaald door professionele behandelingen te combineren met passende thuisverzorging. 

Dit vind je vast ook leuk

(COPY) (COPY) Facebook-post 940x788 px (1)
5 Redenen waarom Vitamine E een Must is in je Skincare Routine
Facebook-cover 851x315 px (1)
Meet the team!
Facebook-evenementencover 1920x1080 px (1)
'Wanneer beginnen met anti-aging producten?'
Facebook-cover 851x315 px
Meet the team!
TEXTURE-INSTA-1
Texture- een nieuwe behandeling tegen wallen en rimpels en vóór een natuurlijke glow
Tijdlijn 1280x720 px
"De Kracht van Camu Camu in Skin Care"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *